top of page
SBB_Logo.jpg

Skive Big Band

Jazz i Skive Anlæg
11. august 2013 kl. 14.00

  

- med saxofonist Finn Odderskov og dirigent Ole Kock Hansen

Søndag den 11. august kom den kendte århusianske saxofonist, Finn Odderskov til Skive for at spille sammen med det 17 mand store Skive Big Band. Det foregik ved en udendørs koncert i Skive Anlæg. Pianisten, arrangøren Ole Kock Hansen dirigerede orkestret, som blev et brag af en koncert. Skive Big Band havde ii længere tid forberedt programmet sammen med Otto Lindum og Ole Kock Hansen.

Der var gamle kendinge på programmet såvel som nye arrangementer, - blandt andet et spritnyt arrangement af den gamle ballade Moonlight In Vermont, arrangeret af Ole Kock Hansen.

Solisten Finn Odderskov har ved flere lejligheder besøgt Skive Jazzklub, - men det var første gang han optrådte som solist med vort lokale big band. Der var lejlighed til at høre hans inciterende saxofonspil og hans imponerende improvisationsevne.

Finn Odderskov har sit eget band og har i øvrigt spillet sammen med en række danske og udenlandske jazzmusikere blandt andre: Thad Jones, Ben Webster og trompetisten Clark Terry. Finn Odderskov kan også høres med Bourban Street Jazzband, hvor han så griber til at spille klarinet.

Finn-Odderskov-2013.jpg
ole_kock_Hansen.jpg
P1030755.JPG
P1030764.JPG
P1030760.JPG
P1030765.JPG
bottom of page