top of page
SBB_Logo.jpg

Skive Big Band

Jazz i Skive Anlæg
22. juni 2014 kl. 14.00

  

- med sangsolist Sofie Klausen Olsen og dirigent Otto Lindum

Søndag den 22. juni klokken 14 til 16, er der koncert med Skive Big Band i Skive Anlæg. Denne gang introducerer orkesteret den unge musikstuderende Sofie Klausen som solist. Hun synger en række swingende melodier fra big band repertoiret, - blandt andet Comes Love, Charlie Chaplin kompositionen Smile og For Once In My Life.

Sofie er 21 år og har dyrket musik hele sit liv. Hun har gået til solosang siden hun var 12 år gammel.
I skoletiden har hun sunget i kor og i bands. Senere har hun deltaget i undervisningen på musiklinjen på Vostrup Musik- og Teaterskole. I tre år har dyrket sang i Skive Musikskoles Talentlinje og skal efter ferien i gang med 2. års studiet på Musikalsk Grundkursus (MGK) med rytmisk sang som hovedfag.

Det 17 mand store band har eksisteret i over 25 år. Det står under ledelse af Otto Lindum og Skive Big Band øver hver anden tirsdag på Musikskolen i Skive. Bandet spiller ved koncerten med komplet big band besætning: 4 trompeter, 4 basuner, fem saxofoner og med en rytmegruppe som består af piano, guitar, kontrabas og trommer.

Til koncerten i Anlægget har Otto Lindum sammensat et afvekslende program. Der vil blive spillet lidt af de gamle big band numre, - og nye melodier, hvor sangsolisten Sofie præsenteres. Der er uropførelse i Skive af melodien Those Who Were, som komponeret af Niels Henning Ørsted Pedersen. Arrangement af er Ole Kock Hansen.

Frank Riisgaard, - der er guitarist i Skive Big Band, har også et par kendte sangnumre med. Han crooner blandt andet Georgia i bedste Ray Charles stil og den uopslidelige reggae, - Don't Worry Be Happy.

Der er bestilt godt vejer til koncerten. Der findes et antal stole ved koncertscenen, - men det anbefales at man selv medbringer en klapstol.

sofie_klausen.jpg
bottom of page