top of page
SBB_Logo.jpg

Skive Big Band

Jazz i Skive Anlæg
8. december 2015 kl. 19.30

  

- med sangsolist Caroline Fjerbæk Olsen og dirigent Otto Lindum

Skive Big Band er klar med en spændende koncert, som afholdes tirsdag den 8. december, 2015 i Skive Theaters foyer, - der som bekendt er vant til at være rammen for swingende jazz-musik. Det er klokken 19:30. Bandet dirigeres af Otto Lindum og som solist har bandet den unge Caroline Fjerbæk Olsen, - der har sunget med Skive Big Band ved tidligere lejligheder.

Orkestret øver hver anden tirsdag i Skive Musikskole, Resenlund, - hvor man hele efteråret har modtaget instruktion af den særdeles kompetente Keld Elmegaard Mortensen, - der i en årrække har været trompetist i Prinsens Musikkorps og som har en fantastisk viden og fornemmelse for jazz.

Repertoiret som præsenteres er dels velkendte numre fra Count Basie og Duke Ellington programmerne. Men der er naturligvis også helt nye numre på nodestativerne, - blandt andet Sway (Quien Sera) - i latinrytme og Nat "King" Cole hittet, - L.O.V.E., - arrangeret af Hans Erik Hansen.

Julemelodier på programmet.

Bandet er i julestemning og serverer nogle flotte arrangementer af kendte julemelodier, som afsluttes med When You Wish Upon A Star og den uopslidelige White Christmas, der synges af bandets dygtige vokalist Caroline

Skive Big Band har den klassiske besætning: 4 trompeter, 4 basuner, 5 saxofoner og en rytmegruppe med piano, guitar, bas og trommer. "Slip fjernsynsskærmen og kom ned i Theater-foyeren den 8. december og lyt til swingende musik", siger bandets formand, Rikke Henriksen. Billetter sælges ved indgangen.

560A0832.JPG
bottom of page